aleksandr.fedorov
Рецензий: 280
Частина відрізняється не кращими рішеннями.
Ставши Воїном Дракона, панда на ім'я По не раз рятував рідні землі від лиходіїв завдяки своїй своєрідній майстерності. Але тема світу мертвих, у випадку попередньо заданого темпу, забрала з мультфільму значну кількість веселого шарму. "Кунг-Фу Панда" вже давно стала однією з найбільш популярних та улюблених глядачами анімаційних франшиз студії "DreamWorks Animation". З моменту виходу її попередньої частини пройшло довгих 5 років, але чи для багатьом поціновувачів різного віку продовження... Читать полностью
Ставши Воїном Дракона, панда на ім'я По не раз рятував рідні землі від лиходіїв завдяки своїй своєрідній майстерності. Але тема світу мертвих, у випадку попередньо заданого темпу, забрала з мультфільму значну кількість веселого шарму. "Кунг-Фу Панда" вже давно стала однією з найбільш популярних та улюблених глядачами анімаційних франшиз студії "DreamWorks Animation". З моменту виходу її попередньої частини пройшло довгих 5 років, але чи для багатьом поціновувачів різного віку продовження виправдає період очікування.?
Третю частину пригодзняли режисер минулого мультфільмуДженніфер Ю та аніматорАлессандро Карлоні, для котрого вона стала повнометражним дебютом. І, мабуть, щоб перевершити попередні стрічки, що обидві були номінантами "Оскар", творці вирішили торкнутися теми надприродного і потойбічного, що, натомість, виявилося не зовсім вдалим рішенням. Добре, що хоч зовні Поне надто змінився, залишаючись, частково, все тієюж незграбною та інфантильною пандою. Окремою сюжетною лінією стає знайомство головного героя зі своїм біологічним батьком, що дає початок надмірній кількості зворушливих епізодів у шкоду комічним. Разом з По повертаються й інші вже знайомі воїни Дракона, а також майстри Шифу та Угвей. Небезпеку цього разу втілюється злий дух Кай, котрий намагається забрати у протогоністів.... увага!... життєву енергію Ци. До чого було таке городити у розважальний мультфільм - загадка або, скоріше, помилка.
Навіть, якщо хтось був великим шанувальником "Кунг-Фу Панда", то третій фільм має добрі шанси похитнути такі переконання. Дарма, що вже з'являється ціле поселення панд, які, начебто, одним своїм виглядом повинні були, по задумці авторів, вкрай розчуяти та незворотньо підкорити глядача будь-якого віку.
7 / 10
aleksandr.fedorov
Рецензий: 280
Мінус бал за згасання динаміки.
Насамперед треба згадати, що студія "DreamWorks Animation" подарувала глядачам безліч чудових мультфільмів. Серед них і анімація "Кунг-фу панда", представлена вже третьою частиною. Перша історія була дуже цікавою та захоплюючою. Не дивно, що успіх дав поштовх для створення продовжень.
У черговому епізоді Воїну Дракона, тобто панді По, належить битися не тільки з колишнім соратником, а й більше дізнатися про самого себе та про своє призначення. І от тут з'являється питання -навіщо було... Читать полностью
У черговому епізоді Воїну Дракона, тобто панді По, належить битися не тільки з колишнім соратником, а й більше дізнатися про самого себе та про своє призначення. І от тут з'являється питання -навіщо було закручувати сюжет навколо енергії ци та потойбічного світу у мультфільмі 6 ? Скоріш за все, такі моменти залишилися незрозумілими для молодших глядачів. Та ще би нічого, якщо би ці рішення не були би у збиток, звичного за попередніми частинами, гумору та кумедності. Адже, обходитися в уподобаному фільмі одною милотою - не зовсім вдалий крок з боку авторів. Втім, чого вистачає у мультфільмі, так це торжества добра та тріумфу моралі.
Отже, занадто багато надій на третю частину "Кунг-фу панда" покладати не варто. Тенденція пригод збереглася, але динаміка та жарти просіли, що робить продовження, не властиво для франшизи, нуднуватим. Залишаються сподівання на те, що черговий сіквел реабілітує історію вподобаних персонажів.
7 / 10